国家工信部网站备案实名制:湖北成考网 鄂公网安备:42010702000412号 始建于2004年服务湖北省成人高考报名、成绩查询、录取信息公布! 版权所有,仿冒必究!
成人高考 距离2018年成人高考还有
成人自考 距离2018年10月20日自考还有
网络教育 距离2018年秋报还有
开放教育(原电大) 距离2018年春秋报名还有
您当前的位置:湖北成考网 > 外语 > 2018年湖北成人高考高起点英语辅导及答案(二)

2018年湖北成人高考高起点英语辅导及答案(二)

来源:湖北成考网 www.hbckw.com 【湖北成考网:湖北成人高考第一门户】

历年湖北省成人高考录取分数线 2018年湖北成人高考报考指南 2018湖北成人高考报名时间
2018年湖北成人高考考试科目 湖北成人高考准考证打印 湖北成人高考成绩查询系统
湖北成人高考报名,99%通过率 湖北成人教育毕业证书样式 成教毕业后待遇及社会认可度

2018年湖北成人高考高起点英语辅导及答案(

  温馨提示:
下载整套试卷可直接点击附件!

2018年湖北成人高考高起点英语辅导及答案(二).doc

Ⅰ.Phonetics(10 Points)(成人高考更多完整资料免费提供 微信/QQ29838818)

  1.A.mountain B.round C.cloud D.country
  2.A. ground B. country C. thousand D. found
  3.A.British B.practice C.notice D.patient
  4.A. altogether B. talk C. always D. also
  5.A.city B.income C.bicycle D.centre
  6.A. head B. horizon C. honour D. human
  7.A.direct B.express C.basket D.hotel
  8.A. rare B. fare C. scare D. are
  9.A.honest B.behind C.hand D.habit
  10.A. both B. post C. cold D. son
  Ⅱ.Vocabulary and Structure
  11. This book costs ______ that one.
  A. twice more
  B. twice more as
  C. two times more as
  D. twice as much as
  12.There is miserable news that very few people______ the earthquake
  A.recover
  B.survived
  C.existed
  D.discovered
  13. It ______ him ten years to write that novel.
  A. took
  B. spent
  C. cost
  D. costed
  14. How beautifully she sings! I have never heard ________.
  A. the better voice
  B. a good voice
  C. the best voice
  D. a better voice
  15. Man must stop _______ the earth's atmosphere.
  A. filling
  B. wasting
  C. polluting
  D. blackening
  16. Can you believe that in _______ a rich country _______ there should be many poor people?
  A. such; such
  B. such; so
  C. so; so
  D. so; such
  17. It was a ________ room, with beautiful wall paper, waxed floor and nice furniture.
  A. pleased
  B. pleasant
  C. pleasing
  D. preasant
  18.I asked him to________ me a few minutes so that I could have a word with him.
  A.spend
  B. spare
  C.save
  D share
  19. David like country life and has decided to _______ farming.
  A. get hold of
  B. get along with
  C. go in for
  D. go thorough
  20. Wait till you are more ________. It's better to be sure than sorry.
  A. inspired
  B. satisfied
  C. calm
  D. certain Ⅱ.Vocabulary and Structure
  21. China is famous ________ the Great Wall.
  A. about
  B. for
  C. as
  D. of
  22._______your book.and do this work first.You may read it later.
  A.Put out
  B.Put away
  C.Put up
  D.Put on
  23. Your answer is different ________ the teacher's.
  A. to
  B. at
  C. from
  D. with
  24.—Hi, Tracy, you look tired.
  —I am tired. I _______ the living room all day.
  A. painted
  B. had painted
  C. have been painting
  D. have painted
  25. Anybody will do, _______ he is responsible for that.
  A. as far as
  B. so far as
  C. as long as
  D. as soon as
  26.Until then did I realize that their marriage had______ because they had little in common.
  A.put off
  B.given up
  C.broken down
  D.called off
  27. The couch is comfortable to _______.
  A. sit
  B. be sat
  C. sitted
  D. sit on
  28. Paul doesn't have to be made ________. He always works hard.
  A. learn
  B. to learn
  C. learned
  D. learning
  29. Our school ________ new facilities.
  A. is equipped with
  B. equips with
  C. will be equip with
  D. has equip with
  30.Would you like to come to see a film with me tonight I’d loveto._____I didn’t finish my homework yet.
  A.and
  B.so
  C.as
  D.butⅡ.Vocabulary and Structure
  31. The road will be blocked if there _______ another snow. 
  A. is 
  B. will be 
  C. to be 
  D. will have 
  32.—How was your recent visit to Qingdao? 
  —It was great. We visited some friends, and spent the _______ days at the seaside. 
  A. few last sunny 
  B. last few sunny 
  C. last sunny few 
  D. few sunny last 
  33. He had his bicycle _______ yesterday. 
  A. repair 
  B. repairing 
  C. repaired 
  D. be repaired 
  34. _______you’ve got an opportunity,you should take good advantage of it. 
  A.Now that 
  B.After 
  C.Although 
  D.As soon as 
  35. John was _______ he lay down for an hour before dinner. 
  A. so tired as 
  B. so tired that 
  C. too tired that 
  D. too tired so 
  36.—There were already five people in the car but they managed to take me as well.—It _______ a comfortable journey. 
  A. can't be 
  B. shouldn't be 
  C. mustn't have been 
  D. couldn't have been 
  37. We've all heard of Thomas Edison, _______ who invented the electric light and many other things. 
  A. man 
  B. a man 
  C. the man 
  D. men 
  38.Many companies are seeking to exploit and develop the rich natural_______ regions. 
  A.sources 
  B.resources 
  C.materials 
  D.power 
  39. We can't _______ another 100 kilometers any more. 
  A. have 
  B. turn 
  C. make 
  D. reach (成人高考更多完整资料免费提供 微信/QQ29838818)

  40. I first met Lisa three years ago. She ________ at a radio shop at the time. 
  A. has worked 
  B. was working 
  C. had been working 
  D. had workedⅡ.Vocabulary and Structure
  41. Jackson went to work ______ his illness.
  A. besides
  B. even though
  C. in spite of
  D. although
  42.Some local companies are making great efforts to _____ with foreign companies for a share of the market.
  A.connect
  B.combine
  C compete
  D.compare
  43. In some countries there are a lot of young people now need _______teeth.
  A. false
  B. untrue
  C. wrong
  D. erroneous
  44. If by any chance someone comes to see me, ask them to leave a _______.
  A. message
  B. letter
  C. sentence
  D. notice
  45. The students are looking forward to _______ their holidays in Japan.
  A. spend
  B. spending
  C. for spend
  D. spent
  46.We were all _________when we heard the _____ news that the rescue team found another survivor.
  A.excited;excited
  B.exciting;exciting
  C.excited;exciting
  D.exciting;excited
  47. So loudly _______ that all the people in the room got a fright.
  A. he shouted
  B. shout he
  C. did he shout
  D. he did shout
  48. _______, Mother will wait for him to have dinner together.
  A. However late is he
  B. However he is late
  C. However is he late
  D. However late he is
  49. Don't tell me such things _______ you are not certain.
  A. that
  B. which
  C. those
  D. as
  50.Many students will watch TV only to_____time during the summer vacation.
  A.spend
  B.waste
  C.enjoy
  D.kill Ⅲ.Cloze (20 points)
  Directions:(成人高考更多完整资料免费提供 微信/QQ29838818)

  For each blank in the following passage, there are four choices given below and marked A, B, C and D. Choose the one that is most suitable and mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.
  Smoking, which may be a pleasure for some people, is a serious source of discomfort for their fellows. _51_, medical authorities express their concern about the effect of smoking _52_ the health not only of those who smoke but also of those who do not. In fact, non-smokers who must involuntarily inhale (吸入) the air _53_ by tobacco smoke may suffer more than the smokers _54_.
  Smoking is prohibited in the theatres and in halls used for showing films _55_ in laboratories _56_ there may be a fire hazard (危险)。 Elsewhere, it is up to your good _57_.
  I am _58_ asking you to maintain “No-Smoking” in classrooms and seminar rooms.
  This will prove that you have the _59_ health in mind, which is very important to a large _60_ of our students.

  51.A. Still B. Further C. More D. Again

  52.A. in B. to C. on D. with

  53.A. polluting B. be polluted C. polluted D. to be polluted

  54.A. them B. themselves C. their own D. they

  55.A. and B. but C. as well as D. also

  56.A. where B. which C. that D. how

  57.A. feeling B. sense C. realize D. think

  58.A. so B. next C. therefore D. and

  59.A. non-smokers B. non-smokers' C. non-smoker's D. non-smoker

  60.A. number B. amount C. many D. muchⅣ. Reading Comprehension
  Passage One
  Once a landlord wanted to plant garlic in his fields. He found a group of boys and asked them to do the work for him. At lunch time he did not invite the boys to have lunch with his family. The boys had to sit by the door and have lunch on the ground. The landlord was afraid that other people would see the bad food for the boys. So with a smile on his face he said to them: “Boys, go and eat in the house. This is for your food. If you eat here by the door, the dogs will bite you.” The boys were surprised. But they said nothing and went to eat in the house. The landlord was quite pleased.
  Supper time came and the boys went into the house again. When they walked past the landlord's room, they looked in through the window. What do you think they saw there? They saw a big table with white bread and all kinds of good food on it. The landlord and his family were sitting around the table and eating their dinner. But the food for the boys was bad. The boys were very angry. They wanted to teach the landlord a lesson. So they decided to plant his garlic upside down. And that was what they did the next day.
  A few days later the garlic was coming out everywhere but not in the landlord's fields. The landlord was very surprised and asked the boys why this was so. “The garlic is afraid that the dogs will bite it,” the boys answered.
  61. The landlord asked the boys to come because ________.
  A. he wanted them to plant garlic for him
  B. he wanted to invite them to have lunch with his family
  C. he wanted to tell them to sit by the door
  D. he wanted them to plant vegetables for him
  62. The landlord asked the boys to eat in the house because _______.
  A. he was afraid the dog would eat their food
  B. he was afraid the dog would bite them
  C. he thought other people would see the bad food for the boys
  D. he was afraid the boys would play with the dog
  63. The next day the boys planted the landlord's garlic upside down because _______.
  A. they did not know how to plant it
  B. they wanted to teach the landlord a lesson
  C. they were afraid the dogs would bite it
  D. they made a mistake
  64. A few days later the landlord's garlic did not come out because ________.
  A. the garlic was afraid the dogs would bite it
  B. the boys had planted it upside down
  C. the boys had not planted it at all
  D. the boys had not watered itⅣ. Reading Comprehension
  Passage Two
  All the housewives who went to the new supermarket had one great ambition: to be the lucky customer who did not have to pay for her shopping. For this was what the notice just inside the entrance promised. It said: “Remember, once a week, one of our customers gets free goods. This May Be Your Lucky Day!”
  For several weeks Mrs. Edwards hoped, like many of her friends, to be the lucky customer. Unlike her friends, she never gave up hoping. The cupboards in kitchen were full of things which she did not need. Her husband tried to advise her against buying things but failed. She dreamed of the day when the manager of the supermarket would approach her and say: “Madam, this is Your Lucky Day. Everything in your basket is free.”
  One Friday morning, after she had finished her shopping and had taken it to her car, she found that she had forgotten to buy any tea. She dashed back to the supermarket, got the tea and went towards the cash-desk. As she did so, she saw the manager of the supermarket approach her. “Madam,” he said, holding out his hand, “I want to congratulate you! You are our lucky customer and everything you have in your basket is free!”
  65. The housewives learnt about the of free goods _______.
  A. on TV
  B. from the manager
  C. at the supermarket
  D. from the newspaper
  66. Mrs. Edwards ________.
  A. is always very lucky
  B. had no friends
  C. hoped to get free shopping
  D. gets disappointed easily
  67. Mrs. Edwards's husband tried to ________.
  A. make her unhappy
  B. cheer her up
  C. buy things with her
  D. stop her buying things
  68. Mrs. Edwards went back to the supermarket quickly because she had to _______.
  A. buy another thing
  B. talk to the manager
  C. pay for her shopping
  D. find her shopping
  69. Mrs. Edwards must have been ________.
  A. pleased
  B. delighted
  C. proud
  D. disappointedⅣ. Reading Comprehension(成人高考更多完整资料免费提供 微信/QQ29838818)

  For some time past, it has been widely accepted that babies—and other creatures—learn to do things because certain acts lead to “rewards”, there is no reason to doubt that this is true. But it used also to be widely believed that effective rewards, at least in the early time, had to be directly connected to such basic physiological “drives” as thirst or hunger. In other words, a baby would learn if he needed food or drink or some sort of physical comfort, not otherwise.
  It is now clear that this is not so. Babies will learn to behave in ways that produce results in the world with no reward except success in sight.
  Papousek began his studies by using milk in the normal way to “reward” the babies and so teach them to carry out some movements, such as turning the head to one side or the other. Then he noticed that a baby who had had enough to drink would refuse the milk but would still go on making, the learned response with clear signs of pleasure. So he began to study the children's responses in situations where no milk was provided. He quickly found that children as young as four months would learn to turn their heads to right or left if the movement “turned on” some lights—and indeed that they were able to learn some more turns to bring about this result, for example, two left or two right, or even to make as many as three turns to one side.
  Papousek' s light experiment was placed directly in front of the babies and he made the interesting observation that sometimes they would not turn back to watch the light closely although they would “smile and speak” when the light was on. Papousek concluded that it was not the sight of the lights which pleased them. It was the success they were achieving in solving the problem, in mastering the skill, and then there is a basic human nature to make sense of the world and bring it under control.
  70.According to Papousek, the pleasure babies get in achieving is a reflection of ____.
  A. a basic human desire to understand and control the world
  B. the satisfaction of certain physiological needs
  C. their strong desire to solve complex problem
  D. an important human urge to display their learned skills
  71. According to the writer, babies learn to do things which _______.
  A. will satisfy their surprise
  B. will meet their physical needs
  C. are directly connected to pleasure
  D. will bring them a feeling of success
  72. Papousek noticed in his studies that a baby _________.
  A. would make learned responses when it saw the milk
  B. would continue the simple movements without being given milk
  C. would turn its head to right or left when it had enough to drink
  D. would carry out learned movements when it had enough to drink
  73.In Papousek’s experiment babies make learned movements of the head in order to ____.
  A. have the lights turned on
  B. be rewarded with milk
  C. please their parents
  D. be praised
  74. The babies would “smile and speak” at the lights because ________.
  A. they succeeded in “turning on” the lights
  B. the sight of lights was interesting
  C. they need not turn back to watch the lights
  D. the lights were directly connected to some basic “drives” Ⅳ. Reading Comprehension
  Passage Four
  Generations of Americans have been brought up to believe that a good breakfast is one life's essentials. Eating breakfast at the start of the day, we have all been told, and told again, is as necessary as putting gasoline in the family car before starting a trip.
  But for many people the thought of food first thing in the morning is by no means a pleasure. So despite all the efforts, they still take no breakfast. Between 1977 and 1983, the latest year for which figures are available, the number of people who didn't have breakfast, increased by 33 percent.
  For those who feel pain of guilt about not eating breakfast, however, there is some good news. Several studies in the last few years indicate that, for adults especially, there may be nothing wrong with omitting breakfast. “Going without breakfast does not affect performance,” said Arrold E. Bender, former professor of the nutrition at Queen Elizabeth College in London, “nor does giving people breakfast improve performance.”
  Scientific evidence linking breakfast to better health or better performance is surprisingly inadequate, and most of the recent work involves children, not adults, “The literature”, says one researcher, Dr. Erresto at the University of Texas, “is poor”。
  75. The latest year for which figures could be obtained is _______.
  A. the year the author wrote the article
  B. 1977
  C. any year between 1997 and 1983
  D. 1983
  76. For those who do not take breakfast, the good news is that _______.
  A.several studies have been done in the past few years
  B.the omission of breakfast does no harm to one's health
  C.adults have especially made studies in this field
  D.eating little in the morning is good for health
  77. “…nor does giving people breakfast improve performance” means ______.
  A.anyone without breakfast does improve his performance
  B. not giving people breakfast improve performance
  C.having breakfast does not improve performance, either
  D.people having breakfast do improve their performance
  78. The word “literature” in the last sentence refers to _______.
  A. stories, poems, plays, etc.
  B. written works on a particular subject
  C. any printed material
  D. the modern literature of America
  79. What is implied but NOT stated by the author is that _______.
  A. breakfast does not affect performance
  B.Dr. Erresto is engaged in research work at an institution of higher learning
  C.not eating breakfast might affect the health of children
  D.Professor Bender once taught college courses in nutrition in London

Ⅴ.Writing
  写一篇记述在海滨度周末的日记,内容包括以下几点:初夏,风和日丽;有很多游人和小船,我门捡贝壳(shell);日光浴(sun bathe)玩得很愉快。
  注意:(1)行文要流暢;
  (2)要符合日记的格式;
  (3)词数为100左右。
   
   (成人高考更多完整资料免费提供 微信/QQ29838818)
 
  参考答案:
  Ⅰ.Phonetics
  1.D 2.B 3.D 4.B 5.B 6.C 7.C 8.D 9.A 10.D
  Ⅱ.Vocabulary and Structure
  11.D 12.B 13.A 14.D 15.C 16.B 17.B 18.B 19.C 20.D
  Ⅱ.Vocabulary and Structure
  21.B 22.B 23.C 24.C 25.C 26.D 27.D 28.B 29.A 30.D
  Ⅱ.Vocabulary and Structure
  31.A 32.B 33.C 34.A 35.B 36.D 37.C 38.B 39.C 40.B 
  Ⅱ.Vocabulary and Structure 
  41.C 42.C 43.A 44.A 45.B 46.C 47.C 48.D 49.D 50.D   

Ⅲ. Cloze
  51.B 52.C 53.C 54.B 55.C 56.A 57.B 58.C 59.B 60.A
  61.A 62.C 63.B 64.B 
  65.C 66.C 67.D 68.A 69.D
  70.A 71.D 72.B 73.A 74.A  75.D 76.B 77.C 78.B 79.C
  Ⅴ.Writing
  June 18, 2002, Saturday Fine
  Yesterday some of my classmates and I spent our weekend at the seaside.
  It was sunny and a little hot, but the water was too cool to swim in. The sea was blue and calm. It shone merrily under the bright sun. There were boats floating here and there. People in them laughed and sang happily.
  We took off our shoes and went into the cool water. We walked along the beach in the water. Some girls looked for shells on the shore. Then we lay down and bathed in the sun or played games until it was time to go home.
  We all enjoyed a pleasant time at the seaside.


湖北成人高考聚焦29838819
历年湖北成考录取分数信息
2018湖北成人高考信息排行榜
高起专 10月27日 10月28日
上午 语文 英语
下午 数学(文科)
数学(理科)
高起本 10月27日 10月28日
上午 语文 外语
下午 数学(文科) 史地(文科)
数学(理科) 理化(理科)
专升本 10月27日 10月28日
上午 政治 大学语文
高等数学
查看详情>>
下午 外语
湖北成人高考最新动态

扫一扫获取成考信息

“湖北成考”更懂你,微信公众号:hubeichengkao 扫描即可获取最新“湖北成人高考”重要考试信息及考前辅导资料。 咨询QQ:29838819 电话:027-88221138 QQ群:617563432